11 Nisan 2012 Çarşamba

BLEACH: UVERworld ve Mai Hoshimura



Uzun bir aradan sonra Bleach' e geri dönmenin verdiği sevinç, 366' ya yani şimdilik sona az bir adımımın kalmasının verdiği tanımlanamayan duygu ve hala Orihime ahtapotunun ölmemesinin verdiği hüzün gibi duyguları bir anda yaşamaktayım...

Mikserde karmaşa yaratırken geriye dönerek yavaştan güzel anıları yad etme zamanı gelmişti artık. - en azından hazır gebeşlikten ölmüyorken şu anda elimin gittiği yere kadar değineyim : P -

İşte henüz daha Bleach' in ilk bölümlerinde hangimiz Uverworld' ün D- Technolife' ıyla coşmadık ki? Seri tabii o zamanlar henüz açılmamış bir gizem öyle bir zamana gelen bu bölümlere çok iyi gelmişti bu parça.

5 kişilik J- Rock grubu Uverworld yapacağını yapmıştı. Gerçi grubun kayda değer daha pek çok parçası var ama bleach nedeniyle bunun yeri başka.



Mai Hoshimura' nın "Sakura Biyori"si de en güzel Bleach kapanışlarından biridir gözümde.





Ichigo oğlan oraya buraya dalmayı ihmal etmezken aynı zamanda Bleach Beat Collection'lar için şarkı söylemeyi de ihmal etmedi sağolsun. Ahahah hala Ishida ile birlikte Menos Grande ile karşılaştıkları anda Menos Grande' yi indirmek için kafasında hazırladığı dahice plan gözlerimin önünden gitmez :)

Bleach Beat Collection' dan "My Blade, As My Pride"

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...