5 Mart 2010 Cuma

KLİP YORUMU: KİSAKİ PROJECT ve 3+1


Undercode tarafından takılmaya devam ederlerken Kisaki Project e takıldı Fanmin, Herbo ve Mikkirabu. Bir an için bu sevdiğim grup için ( aslında proje grubu desek daha doğru) endişelenmedim değil ama çokta sesimi çıkarmadım. Bu üçlüye bu gece de With Mickey katılmıştı. Gerçekten With Mickey nin amacının ne olduğunu anlamadım zira yine hiç konuşmadı sadece son yorumunu iletti.

Kisaki nin solo projelerinden - ve bence en iyisi- olan grupta Kisaki ye Vidoll ün vokali Jui eşlik ediyor. Gitarlar son şekliyle Toshihiro, Yasuaki ve Atsushi şeklindeydi.

Kisaki Project ne yazık ki Kisaki nin emekliliğiyle mazinin sayfalarına karışmış olmakla birlikte sağlam ve beğeniyle dinlenilesi ve hala daha beğenerek dinlediğim işlere imza atmıştı 2007 ye kadar. Ayrıca benim için Jui ve akabinde Vidoll ile tanışmama vesile olmuştur kendisi ancak hala Jui nin vokalinin Kisaki Project in parçalarının daha bir ön plana çıkardığını düşünmekteyim. Sonuç olarak beğeniyle dinlediğim ve türün meraklılarına şiddetle tavsiye ettiğim bir gruptur Kisaki Project.

Baklım Herbo, Fanmin, Mikkirabu ve With Mickey nin o derinlikli, müzikalite dolu yorumlarına...

************************************************************************************





Fanmin: Bu eleman güzelmiş, ilk çıkan, iri gözlü
Mikkirabu:Vidoll un de vokali Jui o.
Herbo:Jui güzel insansın ne yazık ki...
Fanmin:Gözleri çok güzel.
Herbo:Kisaki de köfte dudak.
Mikkirabu:Jui nin sesi güzel bacaklarına da ayrıca hastayız. Kendisini sahnelerde şortla görmek isteriz.
Fanmin: Bu güzellik bir de kaşlarını aldırmasa daha hoş olacak ama...
Mikkirabu:Ki- sama botoks yaptırmış.
Fanmin:Jui nin sütun gibi bacakları var belli
Mikkirabu: Vokal süper yalnız.
Fanmin:Kisaki çirkin görünüyor.
Herbo:Kuzu gibi bakmasa Kisaki bir de
Mikkirabu:Default ifade o.İfadesiz adam
Fanmin: Mezbahaya giren koyun gibi bakıyor.
Herbo:Kesinlikle
Fanmin:Oo heyecanlandık...
Mikkirabu:Bu projejedeki kimliği belirsiz gitaristi de tebrik ediyorum. Solo güzeldi.
Fanmin:Güzel çalmış.
Herbo:Şu arkadaki sarı kafalı gitarist kendimi göstereceğim diye eğilip bükülüyor Jui nin arkasında. Kameraman bey, az çekte rahatlasın çocuk.
Mikkirabu:Jui nin yanaklarını sıkma isteğim kabardı. Nostaljik. Çok saftorik bu eleman
Herbo:Koruma altına alınmalı
Fanmin:Bateristin de cildi kaymak gibi bu arada.
Mikkirabu: Jui ye Allah endam vermiş, yüz vermiş, ses vermişte akıl verirken dışarıda kalmış jui-chan. Kii-sama.. işte ifadesiz insan


Herbo: Parça 8. Sololar + Jui nin vokali + Kisaki nin düzenlemeleri. Klip7 . Ayrıca Jui nin takım elbisesi bayramlardan önce çocuklara alınan bir beden büyük takımlar gibi durmuş + Kisaki nin koyun bakışları beni bitirdi.

Mikkirabu: Şarkı 9 çok severim, harika birşey. Klip 7. Az ve öz olmuş. Jui göz doldurmuş. Kii sama yı normal takım elbise içinde görmek biraz garip oldu. Eski şaaşalı outfitlerinde bacak şov yaparken görmeyi tercih ederdim.

Fanmin: Güzel Jui ve çirkin Kisaki ying yan sembolü olmuş. Kisaki nin anlamsız bakışları adamı intihar ettirir fakat Kisaki nin çirkin olması Jui nin güzelliğini ortaya çıkarmış. Klipte anlamsız el hareketleri yapmasa iyi olacaktı ama ayarı kaçırmış. Klip7, şarkı 6.

With Mickey: Çocuklara bakarken içimin yağları erise de fanmin beğendiği için gazabından korkup dışa vuramadım. Zeytin gözlü yarim diye içten içe seveceğim. Klipte şarkı da 9

*************************************************************************************



Sonra hep birlikte With Mickey nin haline acıyıp - Fanmin hariç- zeytin gözlü yarim adlı bir mani yazmaya giriştiler. Bu arada Fanmin yazdıklarını siliyordu.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...