3 Ocak 2009 Cumartesi

NARUTO MOVIE 3

Guardians of the Crescent Moon Kingdom

Dai Kōfun! Mikazuki-jima no Animaru Panikku Dattebayo!

2006 yapımı, Toshiyuki Tsuru tarafından yazılmış ve yönetilmiş üçüncü Naruto filmi. Dönem şu yüz küsurluk filler bölümlerine denk geliyor.

Öncelikle filmin başında, ortasında, sonunda Kakashi var onun için nesnel olmayacağız tabiki...

Efendim filmdeki ekip Kakashi, Naruto, Sakura ve Rock lee, Tsunade tarafından Ay Ülkesi Prensi Michiru ve oğlu Hikaru' yu korumak için görevlendirilirler. Yazlık suitlerini çeken ekibimiz yolda Michiru ve konvoyuyla karşılaşırlar. Doğal olarak Naruto velet Hikaru ile gıcıklaşır, aksiyona girerler, konvoya eşkiyalar saldırır (bu arada Kakashi yi izleriz...) sonra bir sirke denk gelirler. Hikaru kocaman gözlüklerine rağmen çok iyi ok kullanmaktadır. Sirkte Hikaru kaplanı çok beğenir, babası gider tüm sirki satın alır . (!!!!). Sirk ekibi ile birlikte Ay ülkesine yolculuklarına devam ederler. Denizi aşarlarken yakalandıkları fırtınada Hikaru yakınlaşmayı çok istediği ancak sürekli red edildiği kaplan ve kaplanın biricik dostu olan maymunu Naruto nun etkisiyle kurtarır. Sonra kaplan, Hikaru, Naruto, Sakura, Rock Lee dost olurlar, sevgi yumağına dönüşürler. Ay Ülkesine vardıklarında, Michiru' nun babasının yani kralın sağ kolu tarafından arkasında dönen dolaplar nedeniyle tahttan indirildiğini görürüz. Michiru ile oğluda kaçıp saklanmak durumunda kalır. Tabi kötü adam, mutlaka bir grup ninja kiralamıştır. Sonra bir şekilde Michiru' yu bu ninjalar kaçırır sonra Naruto ve filmedeki tüm iyi karakterler gidip Michiru' yu kurtarırlar, Michiru bu süre içerisinde bencil, açgözlü, bir işe yaramayan bir insandan, sorumluluk duygusunu anlamaya başlayan, herşey halkım için diye düşünmeye başlayan bir insana dönüşür. Hikaru üzerindeki çekingenliği, şımarıklığı atarak babasının destekleyicisi olgun oğul olur.

Filmde genel olarak aksiyon va, güzel. Kakashi var, yoruma bile gerek yok ama sanki o pembe saçlı ninjayı Kakashi dövseydi Naruto ve diğerleri yerine... Kakashi biraz daha sahneyi hak etmiyor mu? Cıvıtmayalım neyse, bu arada kendisine sirk aksesuarları gayet yakışıyor.

Bilinen çizgide ilerleyen bir Naruto filmi, Naruto yu sevenler için eğlenceli, sevmeyenler ne düşünür bilemem.

Rock Lee her zaman olduğu gibi can. Bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsıyla düşmanına saldırıken yürü bea!!! dedirtiyor; belirtelim Sakura da aksiyona girip rakibini ezdi...

Naruto her zamanki Naruto...

Kakashi...her zaman ki gibi hayranıyız!! RESPECT

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...