9 Haziran 2015 Salı

Re: Hamatora : Devam... (Anime)





Hamatora öyle bir yerde bitiyor ki insan hemen ikinci sezona başlamak istiyor. Re: Hamatora pek çok sorunun cevabını vererek hayal kırıklığı yaratmıyor.


Hamatora' nın her iki sezonu da öyle ahım şahım, harika değil. Ortalama üstü denilebilir ama bir şekilde bağlayıcılığı var bana kalırsa.


İkinci sezon, ilkine göre daha karanlık. Olaylar daha sert gelişiyor. İlk sezondan daha net bir kurgusu var ve tüm sezon alttaki bu kurguya odaklanmış durumda. İlk sezondaki gibi, tek tek işlere bakalım durumu  burada yer almıyor. Yine de Re: Hamatora ara sıra geyik yapmayı unutmuyor.


Alt metinde ele alınan konular yine aynı başlıkları taşıyor. Bazı göndermeler yapmayı da ihmal etiyor.


Açılış parçası "Sen no Tsubasa" (Live Tune' e 9mm Parabellum Bullet' dan Takuro Sugawara eşlik ediyor ) çok iyi. İnsanı hipnotize ediyor bir şekilde.




Kapanış parçası olan  Ayami' nin "Brand New World"  ünü eh işte.

Re: Hamatora aslında kendi içinde  ciddi konulardan bahsederken bir yandan da kendini pek ciddiye almıyor. Buna rağmen hızlı akması sebebiyle keyifle izletiyor kendini. Karakterlerin amaçları, motivasyonları saçma gözükse bile içinde mantıklı ve sonunu da bir şekilde bağlıyorlar. Bu bakımdan bana kalırsa izlenesilerden. Özellikle bir arkadaşa seslenmek istiyorum. Art kardeşim, üzüyorsun ara sıra yani.





En eğlenceli insan Birthday.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...