8 Mayıs 2013 Çarşamba

Hanamaru Youchien: Hanamaru Kindergarden








Eğer çocukları az biraz olsa da seviyorsanız ve canınız sıkkınsa, kahramanları anaokulu çocukları olan bu 12 bölümlük animeyi izleyebilirsiniz, ilaç gibi geliyor.

Tamam ara sıra Anzu chan' ın (anaokulu bebesi ve öğretmenine aşık) aşk konusunda ahkam kesmesi ve aşkı hayatının (ne hayatı yahu daha bebe) temeline koyması zaman zaman sinir bozuyor ama yine de izlenilesi ayrıca bir yandan da bağırıyor Anzu chan; "ey beni izleyen yetişkin kardeşim, kardeşlerim, az bir bakta örnek al, beceriksiz" diye...







Tsuchida, anaokulu öğretmenliği kariyerinin ilk yılını yaşayacaktır ve kendisi nadir bulunan erkek öğretmenlerdendir. Tsuchida gönlünü aynı okulda çalıştığı Yamamato sensei ye kaptırır.Bu esnada Tsuchida nın öğrencisi velet Anzu da Tsuchida ' ya aşık olduğunu iddia etmektedir.

Anzu ve kankaları Hiiragi ve Koume bir yandan Tsuchida nın ilgisini çekmeye çalışırken bir yandan da her gün kendileri için yeni heyecanlar bulup kafa patlatırlar bu esnada Tsuchida da Yamamato' ya açılmaya çalışır ama kendisi ne kadar sakarsa Yamamoto da o kadar saftır.

Tsuchida nın Yamamato nun peşinde kendince koşturmasını tüm veletler  bilmekte ve izlemektedirler. Durumun farkında olmayan tek kişi Yamamoto dur.

Anzu nun annesi, Tsuchida nın kız kardeşi vs.. de seriye renk katan yetişkinler ama şüphe yok ki veletler bir numara.



Anzu, Koume ve Hiiragi arasında favorim tartışmasız Hiiragi.

Yaşına göre zeki, olgun, güvenilir olan ve ciddi duran ama kendini sevimli kostümler giymekten alıkoyamayan bu kızcağız kesinlikle bir numara.

Kendine güvensiz, çekingen, utangaç Koume bir yanda serinin ana karakteri, baskın, samimi, korkusuz, kafasına ve içinden gelene göre davranan Anzu su diğer yanda.

Bu üçünün ve zaman zaman diğer çocukların olaylara bakış açısı olayı çok eğlenceli kılıyor.

Hele üçünün gözlerini dikip meraklı bakışları yok mu :))

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...