3 Temmuz 2010 Cumartesi

KARADENİZ: Ayancık ve Sıcaklar...



Çoooook sıcak!... Öylesine sıcak ki beyin hücrelerim ateşte eritilen kaşar peyniri gibi eriyerek cıvıklaşmakta ve sünerek uzamakta... Bu sıcakta hiçbirşeyin tadı yok :(

Oysaki henüz geçen hafta Karadeniz' in - gerçi mevsime göre pek normal olmayan şekilde - o serin ve muhteşem yağmurlu havasında üşüyordum. Anma töreni düzenleyeyim...

Şu anda bir günümü geçirdiğim Ayancık/Sinop' un adını hatırlamadığım bir köyündeki o verandalı evde olmayı ve yağmur yağarken etrafı seyretmeyi ve içecek stoklu bir dolap, bir sürü film cd/dvd si okunacak bir kaç kitap ve bu film ve ıvır zıvırı seyretmek için bilgisayar ile bir kaç gün geçirmek istiyorum tekrar.



Serinlemek için ekleyelim. Bu sıcaklarda denizin bile tadı yok gerçi. Yağmurlu ve oldukça serin bir günde Ayancık merkezindeki denizin hali.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

o köy evi bana çok tanıdık geliyor... da Ayancık'da böyle köy yapıları birbirine benziyo zaten!

Tawannanna dedi ki...

:) doğru söze ne denir... hepsi birbirine benziyor gerçekten. adını hatırlamıyorum ama ayanacıktan çıkarken sola yani sinop yoluna değil de diğer yola dönüp yolu takip ettiğinde çıkan köylerden bir tanesi. ev ve bahçe daha ne olsun :) insanlar da sağolsun gayet misafirperver:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...