7 Ekim 2012 Pazar

Atashinchi No Danshi : Bir J Drama







Sonunda bu 11 bölümlük j-dramayı da devirmenin  mutluluğunu yaşıyorum. Uzun zamandır aklımdaydı..
Öncelikle söylemem gerekir ki Infinity' nin " Girl Next Door"' u çekilmez çile.

Bunu geçip ufaktan konusuna bakarsak Chisato babasının kendisine bıraktığı borçlar nedeniyle başı dertte olan, alacaklılar nedeniyle evi köyü terk edip evsiz yaşayan bir kızcağızdır. En büyük destekçileri internet kafe çalışanlarıdır ki hepsi Chisato' ya hayrandır. Günün birinde borçlulardan kaçarken karşısına Okura Shinzo çıkar... Kendisiyle evlenmesi karşılığında borcunu ödeyeceğini söyler. Başka çaresi olmayan Chisato bunu kabul eder ve son bir ayını Okura Shinzo ile geçirir. Okura Shinzo 6 tane oğlanı bir gün şirketinin başına geçerler  diye evlat edinmiştir. Ölümünün ardından Chisato bu 6 oğlan ile tanışmak durumunda kalır ve kontratta o an okumadığı noktaların olduğunu görür...



Hana Kimi ya da Sunako kadar eğlenceli olmasa da 11 bölümlük kolay izlenebilen, eğlenceli bir drama.
Bu dizide de Maki Horikati ( Hana Kimi' yi izlemeyen var mıdır?) Chisato olarak yine kendini erkeklerin arasında buluveriyor. Aile ve aile bağları üzerine eğlenceli bir ilerleyişi var.

Elemanlar genel anlamda çok eğlenceli ama özellikle Yamamoto Koji   Tokita olarak ayrı bir keyif katmış olaya ki gözlüklerine ve maskotu Toki Chan' a bitmemek mümkün değil. 6 adet oğlanımıza sırayla bakmak gerekirse;

Okura Fuu (Kaname Jun) : En büyük evlat. Varislik falan bırakmış kendini resim sanatına vermiş bir arkadaş. Zamanla evrilen yüzünü görüyoruz ama en vasıfsız oğlan. Tüm çocukların dizinin yarısını kaplayan sauna sahnelerinden gördüğümüz kadarıyla altısı içinde en iyi vücuda sahip olanı.



Okura Takeru: (Okada Yoshinori): Kepçe kulakları, gürültücü halleri ve yakuza tipine rağmen aralarındaki en gönül insanı.  Şu çocuğun müzisyenlik hayalleri gerçekleşsin sevinirim. Sert görünümüne karşı pamuk gibi.



Okura Sho: (Mukai Osamu) Aralarındaki en kazanova ama takdir etmek lazım şeytan tüyü var hınzırın, en eğlenceli en sevimli. Kendisini birinci seçiyorum :) çıkma teklifi ettiği 23 kızdan üst üste hiç hayır cevabı almamış bir zat.



Okura Masaru: (Yamamoto Yusuke) Kadın fobisi olan model. aralarındaki en rüküşü. ayrıca mavi farlarının bu kadar kötü olmasından sen sorumlusun.



Okura Satoru: (Seto Koji): En sihirbaz ayrıca hizmetçi kıyafetiyle çok daha hoş görünüyordu. En fazla aşama kaydeden evlat.

Okura Akira:( Okayama Tomoki) Aralarında ekonomi finans konusundaki en zekisi. Çok sevimli, düzenli hayatı en seven.

Dizinin R2D2 su Inue, bilek güreşi üzerine diziye sızan alt hikaye ve geyikle oldukça güldürdü. Hey Chisato, dizide bilek güreşinde Inue' yi devirmiş olabilirsin ama yoo dostum dizide gönüllerin rambosu Inue dir, tamam mı!!!


Ben bu tarz yapımları seven biri olarak eğlendim. Öyle abartıldığı kadar harika değil bana kalırsa ama keyifle izlenebilecek türden.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...