28 Mart 2012 Çarşamba

Triple Tap:Cheung wong chi wong



Merak ettiğim filmlerden bir tanesiydi bu 2010 yapımı Derek Yee filmi. İlk anda başa gelen aksiliklerden dolayı bir türlü izleyememiştim oldukça ilgi çekici görünmesine rağmen Louis Koo, Daniel Woo, Charlene Choi, Michael Wong ' lu - Michael Wong sadece 1 dakika görünüyormuş meğer - kadro ve trailer.

Film aslında 2000 yapımı double tap' e de göndermeler yapıyor ama ikisi kıyaslanmaz pek.

Ne buldum peki? Bir avuç hayalkırıklığı :P Yani Hong Kong filmlerinin en saçmasını bile seven ben yine biri sorsa iyi güzel derim, sonuçta piyasadaki onca saçma filmden iyidir ama yakından bakılırsa öncelikle herşey baştan anlaşılıyor zaten.


Daniel Wu ve Louis Koo nun performansları kendi başlarına iyi olsa da aralarındaki gerilim ya da her neyse böyle bir elektrikten eser yok.

Louis Koo film boyunca neredeyse hiç gülmeyerek ayrı bir rekor kırıyor. tamam karakter öyle de yani nereye kadar..

Aksiyon sahneleri başta ve sonda diyelim. Double tap ve triple tap birer atış tekniği olduğu için insan aksiyonel, estetik, karizmatik sahneler bekliyor ama pek beklediğini alamıyor bana kalırsa. iki karakter arasında bir elektrik olmadığı için Daniel Wu' nun elemanı niye takibe aldığı, neden bıraktığı vesaire de replikler dışında pek açıklama bulmuyor . Bu da filmi iyi olmaktan uzaklaştırıyor.

Kadınlar bambaşka boyutta. Zaten filmde genel olarak karakterler de ilgi çekici değil. Bir garip... O yüzden başlıyor ve bitiyor. Zamanı bol olanalar yine de izleyebilir.

Boşuna merak etmişim. Kendi çapında iyi olabilir ama Hong Kong tan çıkma daha iyileri var.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...